donderdag 10 mei 2018

En daar is hij dan!

Vandaag hebben we hem dan opgehaald bij H-point in Dordrecht. Twee dagen later dan gepland, want de onderdelen van de cruise control waren verkeerd geleverd.

We kregen de Opel Meriva met de kapotte versnellingsbak gelukkig nog aan de praat, dus we konden die meenemen om in te ruilen.

H-point had de wagen leuk verpakt en we mochten hem zelf onthullen.

Het uitpakken van de auto
Het was nog wel even wennen aan de speciale snufjes van deze auto. Zo kreeg ik de achterklep niet op slot, maar wat blijkt nu, je hoeft hem helemaal niet op slot te doen. Het is voldoende om hem dicht te doen en weg te lopen met de sleutel in je zak. De auto signaleert dat er een sleutel in de buurt is en geeft dan de deuren vrij en andersom. Eigenlijk hoef je de sleutel helemaal nooit uit je zak te halen. Om te starten druk je op een knop.

Hij was niet helemaal goed opgeleverd want het nummerbord achter rammelde en de tank was niet vol zoals beloofd. Maar de dealer heeft het nummerbord meteen vast laten zetten en we mogen op hun kosten waterstof laden in Arnhem.


Dat is hem dan voor de deur


Eindelijk het goede kenteken
Onder de motorkap zit natuurlijk iets heel anders dan een verbrandingsmotor. Het is meer een grote doos met interessante stekkers er aan.

De brandstof cel


En ra ra wat mist er op dit plaatje hieronder?

Geen uitlaat...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten